VI ER EFFEKTIVE. VI PRODUCERER DANSK.

Aircleaner

Formålet med Airclean er at opnå en effektiv sterilisering af luft, uden store omkostninger til ventilationsanlæg, som sender bakterier, mikroorganismer og varme ud i den fri luft. Samtidig fjernes alle støvpartikler, hvilket er et stort problem for allergikere.

 

Airclean steriliserer luften 8-24 gange i timen, uden at skal have forurenet luft udefra og samtidig skal opvarme denne luft med efterfølgende stort energiforbrug.

 

Airclean princip

Luften steriliseres gennem et HEPA filter, UV bestråling samt 2 stk. aktive kulfiltre, og er desuden forsynet med duft generator med æteriske olier. Denne generator kan køre uafhængigt af luftrensningen.

 

Airclean er effektiv over for mikroorganismer (bakterier og virus), støv, acrylater og cigaretrøg m.m.

 

Beskrivelse af Airclean

Airclean er beregnet til placering på gulvet. Luften suges ind i bunden og udblæses i top af Airclean.

 

Airclean renser luften gennem filtre, samt bestråling. Luften suges, via. 1 stk. ventilator som er placeret i bunden af luftrenseren, først gennem et HEPA filter for til sidst at passere et aktivt kulfilter.

 

Flowet gennem Airclean kan reguleres i 8 hastighedstrin.

 

Luftflow

Luft flowet gennem Airclean er afgørende for den opnåede ”gennemskylning” af lokalet og dermed den opnåede rensning af lokalet. Airclean giver anledning til luftbevægelser, som sikrer en effektiv rensning af luften.

 

Mindste lokale størrelse hvor Airclean skal kunne virke skal være min. 10 m2. For at opnå dette, skal den beregnede ækvivalente luftstrøm min. være 60 m3/h.

 

Aircleaner er designet, udviklet og patenteret af Bat Aps, og er selvfølgelig produceret i Danmark.

 

Læs mere

YDERLIGERE INFORMATION

Læs mere om Aircleaner i vores brochure

BILLEDER

Se billeder af Aircleaner her.