VI ER EFFEKTIVE. VI PRODUCERER DANSK.

HVAD KAN DU FORVENTE FRA OS I FREMTIDEN

Oplader til behandling af sår

Lader, der via en elektronisk behandling af sår får blodet til at størkne og dermed forminddske infektioner i såret.

 

Radial Shockwawe apparat

Apparatur til behandling af frakturer, sener, tennisalbue og hæl spore med en applikator / "tryk hammer", som kan fordele trykket i en radius af applikator.

 

Sprøjten

Beskyttende hylster skubbes over kanylen, når sprøjten er blevet brugt til at beskytte behandlende personale mod skader.

 

Sterilisation af kapillarrør med saltvand

Rør, hvor indførsel af saltvand med en særlig metode steriliserer sig selv, f.eks. sterilisering af utilgængelige kapillær i kirurgiske instrumenter.

 

Smørings maskine til dentale instrumenter

Smørings maskine spreder olie over de indvendige sider i hånd- og vinkel stykker med en minimal mængde af olie. Derved undgås Aresoler og ventilation er derfor ikke påkrævet.

 

Paradentose behandling

Apparatet der skal fremstilles består af en enhed til behandling af paradentose, apparatet består af et system med en tand bakke, som skyller tandkødslommer med en specialfremstillet væske. Ozon gas indføres med en patenteret metode. Den patenterede proces sikrer, at ozonen når ud til alle tandkødslommer og derefter suges væk.

 

Solfanger til vandrensning

Bærbar CO2-neutral solfanger til placering i områder, hvor der er adgang til ferskvand, såsom damme, søer, vandløb eller lignende. Solfangeren suger vand op, renser / opvarmer vandet, hvilket giver rent drikkevand.

 

Tumor Behandling - lang / korttids behandling

I én procedure, kan et transportabelt værktøj behandle en eller flere tumorer samtidigt forskellige steder på kroppen. Kan også fungere som almindelig ablation behandling. Efter behandlingen fjernes værktøjet igen uden at skade huden og derved elimineres / formindskes behovet for kirurgi.

 

 

KONTAKT OS

 

Bat ApS

Helgesvej 15, kld.

2000 Frederiksberg

39 29 35 92 ● bats@mail.dk